Noutati :
Home » , , , » Film Delivery Man (2013) Online subtitrat Tata fara numar gratis

Film Delivery Man (2013) Online subtitrat Tata fara numar gratis

Delivery Man (2013) Filme online HD subtitrate in Romana cu redare fara intrerupere in exclusiviatate pe site,Cinemagia la tine acasa gratuit.

Delivery Man (2013) Online Subtitrat | Filme Online
O sa fie gratis in cateva zile Delivery Man (2013) HD Tata fara numar online subtitrare si redare fara intrerupere la calitate DVD Rip.

In curand pe site!!!


Descriere Film Delivery Man (2013) HD, Tata fara numar film online gratis cu subtitrare in Romana,  2013 online cu subtitrare in Romana,filmul lunii decembrie va prezinta cei doi mari actori ai Filmului de Comedie , David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a "colaborat" în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul faţă situaţiei? Remake după filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din întreaga lume. Zi de zi va postam cele mai noi filme care sunt in curs de aparitie in cinema la calitate maxima,Azi va prezentam Delivery Man (2013)  online cu subtitrare in Romana in cateva zile.
Durata Film: 105 minute 
Categorie Film: Comedie
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Delivery Man (2013) Online,calitate DVD-rip.


Delivery Man (2013) online in curand !!!

Scurta prezentare Delivery Man (2013)!!!
Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
6 ianuarie 2014, 16:56

cand apare mai exact sau va e lene sal puneti

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive