Noutati :
Home » , , , , » Escape plan film online cu subtitrare

Escape plan film online cu subtitrare

Escape Plan (2013) film online HD cu subtitrare in limba Romana si redare fara intrerupere la calitate maxima exact ca la Cinema.

Escape Plan (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Va oferim cele mai noi filme din octombrie 2013 online cu subtitrare si redare buna pentru o vizionare in cele mai bune conditii pe Filme HD online.


Descriere Film Actiune octombrie Escape Plan (2013) online HD subtitrat in Romana va redam filmul Testul suprem premiera din octombrie a celui mai tare film de Actiune 2013.Odată ajuns înăuntru, Breslin descoperă că Mormântul este clădire cu tehnologie de ultimă oră, unde sunt închişi unii dintre cei mai periculoşi criminali ai lumii. Un labirint nesfârşit de celule cu pereţi de sticlă, aflate în permanent sub supraveghere video şi înţesată cu gardieni mascaţi, înarmaţi până în dinţi, Mormântul pare să nu permită nici un fel de scăpare. Şi cum nu se putea mai rău, gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism ieşit din comun, pare că şi-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe deţinuţii care nu se supun regulilor lui, aşa cum este şi Breslin. Şi este în stare să nu se dea înlături de la nimic pentru asta.
Atunci când Breslin încearcă să folosească codul de evacuare presetat pentru a se elibera, Hobbes pretinde că nu ştie despre ce este vorba. Realizând că i s-a întins o capcană, Breslin nu are de ales şi se vede nevoit să apeleze la misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta să supravieţuiască violenţei şi uneltirilor din Mormânt. Nu rata cele mai noi filme online din 2013 subtitrate in Romana si redate gratuit la calitate maxima 2013.
Durata Film: 116 minute 
Categorie Film: Actiune,Mister,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Escape Plan (2013) Online,calitate DVD-rip.Escape Plan (2013) online subtitrat!!!
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive