Noutati :

Filme online Paranoia (2013) online subtitrat

Filme HD Thriller Paranoia (2013) online subtitrat in Romana cu redare fara intrerupere la calitate maxima o sa va fie redat in cateva zile pe site.

Paranoia (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Paranoia (2013) film online subtitrat in Romana cu redare gratis fara intrerupere la cea mai buna calitate din mediul online este redat exact ca la Cinemaxx.

In curand pe site!!!

Scurta descriere Film Thriller Paranoia (2013) online cu subtitrare in limba Romana si redare online la calitate Full HD,Paranoia (2013) filme bune care merita vizionate numai la noi redate gratis fara intrerupere.Paranoia (2013) este un thriller cu miză mare, filmul HD Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din (lume) industria tehnologică (Harrison Ford şi Gary Oldman) sunt cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt.
Un tânăr talentat si ambiţios, Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viaţa lui se află în pericol, deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage si aventura incepe sa degenereze intr-un thriller de zile mari Paranoia (2013) film super bun Cinemaxx.ro  redat exact ca la Filmehd.net.
Durata Film: 106 minute 
Categorie Film: Drama,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Paranoia (2013) Online,calitate DVD-rip.


Server I
CD.1
CD.2
Server II
CD.1
CD.2
Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
25 noiembrie 2013, 19:20

Bun. Nota 8
Mulţumiri.

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive