Noutati :

Kama Sutra: A Tale of Love (1996) Film Dragoste Online

Online HD cu subtitrare in Romana Filme Dragoste Kama Sutra: A Tale of Love (1996) HD online cu subtitrare in limba Romana va este prezentat fara intrerupere la calitate DVD Rip.

Kama Sutra: A Tale of Love (1996)  Online Subtitrat | Filme Online
Filmul care face parte din categoria Filmelor Crima este Kama Sutra: A Tale of Love (1996) o capodopera a anilor 1996 care este redat gratuit cu redare fara intrerupere pe cel mai bun site de Filme online gratis subtitrare fara intrerupere.


Descriere Film Dragoste - Drama Kama Sutra: A Tale of Love (1996) Film online cu subtitrare in Romana si redat gratis fara intrerupere va prezentam cele mai bune si mai cautate Filme Online din 1996. Actiunea se desfasoara in secolul  al XVI-lea in India. Este povestea a doua fete Maya si Tara, prima o servitoare si cea de-a doua o printesa nobila, crescute impreuna cand au fost mici. Dar in timp ce Tara este crescuta ca o printesa, Mayei ii este adus mereu aminte de calitatea sa de simpla servitoare, subordonata a Tarei. Astfel Maya dezvolta o ura fata de Tara si cauta cu orice pret un prilej de razbunare.Acest prilej apare la nunta Tarei cand prin frumusetea ei orbitoare si prin capacitatile de seductie invatate din Kama Sutra, cartea indiana a dragostei, Maya planieste sa il seduca pe sotul Tarei in ziua nuntii acestora. Totul se transforma intr-o intensa batalie pentru barbatul dorit de ambele femei, care poate avea un deznodamant tragic.
Durata Film: 117 minute 
Categorie Film: Dragoste,Drama,Crima,Istoric
→Trailer←
Film Gratis Kama Sutra: A Tale of Love (1996) Subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.


Film online Kama Sutra: A Tale of Love (1996)!!!
Fara subtitrare!!!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive