Noutati :
Home » , , , , , , , » Ziua Z Apocalipsa 3D Film online subtitrat World War Z Apocalipsa

Ziua Z Apocalipsa 3D Film online subtitrat World War Z Apocalipsa

Urmareste World War Z Apocalipsa Online cu subtitrare in Romana.Filme HD cu Brad Pitt Horror Ziua Z Apocalipsa 3D Online subtitrat redat gratis.

World War Z (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Filme online HD subtitrate in Romana cu redare fara intrerupere 2013,Online Ziua Z Apocalipsa 3D Filme bune pe net redate in exclusivitate.

World War Z Apocalipsa Online cu subtitrare in Romana si redare fara intrerupere la calitate Full 3D Ziua Z Apocalipsa 3D gratis. Actorul Brad Pitt ne va incanta cu aparitia de succes in acest Film Thriller.Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei, dar şi mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.Deocamdata Filmul World War Z (2013) este la o calitate Rip Cam dar o sa fie actualizat la calitate DVD Rip in curand si il veti urmari Ziua Z Apocalipsa 3D Online HD subtitratDurata Film: 113 minute 
Categorie Film: Actiune,Drama,Horror,SF,Thriller
→Trailer←
Film Gratis World War Z (2013) Ziua Z Apocalipsa 3D Subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.


Film Online World War Z (2013) subtitrat!!!

Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
19 august 2013, 01:49

super

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive