Noutati :
Home » , , » Transporter 3-Curierul 3 Film online subtitrat si fara intrerupere HD

Transporter 3-Curierul 3 Film online subtitrat si fara intrerupere HD

Transporter 3 Special Delivery: Transporters in the Real World


Vizioneaza online filmul Transporter 3 Curierul 3 Special Delivery: Transporters in the Real World care va este redat subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.

Descriere:  Frank Martin (Jason Statham) este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina.
Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, "pasagerul" lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare "curba".
Durata Film: 100 minute
Categorie: Actiune

Aici>> Urmareste online filme noi subtitrate fara intrerupere la calitate HD,Transporter 3 Curierul 3 Special Delivery: Transporters in the Real World online subtitrat si la calitate HD.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteţi un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive