Noutati :
Home » , , , , , » The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai Film online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai Film online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai

Urmareste online The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai un film online subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD.
Descriere: Cãpitanul Nathan Algren (Tom Cruise) este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere.
Mai departe cu un univers, un alt soldat îsi cautã drumul într-o viatã care se va distruge imediat. El este Katsumoto, ultimul conducãtor al unei strãvechi semintii de rãzboinici, veneratii Samurai. În perioada în care ideile moderne s-au impus în vestul Americii, încoltindu-i si condamnându-i pe Nativii Americani, acestea au pus stãpânire si pe Japonia traditionalã. Liniile telegrafului si cãile ferate care au adus progresul amenintã acum aceste valori si codurile prin care Samuraii au trãit si au murit timp de secole.
Durata Film: 154 minute
Categorie: Razboi,Drama,Aventura,Actiune

Aici>> Vizioneaza online filmul The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai,un film subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!Distribuie acest Film :

Trimiteţi un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive