Noutati :
Home » , , » Film Your Highness (2011) Maria Ta online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Film Your Highness (2011) Maria Ta online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Your Highness (2011) Maria Ta

Vioneaza online filmul Your Highness (2011) Maria Ta,filmul este subtitrat si fara intrerupere la calitate HD si poate fi vizionat gratuit aici pe site.

Descriere: Thadeous (Danny McBride) este un print indolent si arogant, care si-a petrecut toata viata fumand marijuana, consumand bauturi alcoolice si avand aventuri amoroase cu femei de moravuri usoare, fiind gelos pe fratele sau mai mare pe nume Fabious (James Franco), un cavaler viteaz si onest, care este mostenitorul tronului regatului si care isi demonstreaza zi de zi suprematia luptandu-se cu dragonii si alte creaturi mitice si salvand fecioarele de la moarte. Atunci cand Belladonna (Zooey Deschanel), logodnica virgina a lui Fabious, este rapita de catre vrajitorul Leezar, regele ii ordona mezinului Thadeous sa isi ajute fratele in misiunea de salvare a printesei si sa il insoteasca pe acesta in calatoria plina de pericole ce ar putea avea ca rezultat distrugerea regatului lor in cazul in care nu ar fi incununata de succes, amenintand sa il dezmosteneasca daca nu revine pe calea cea dreapta. Pe drum, Thadeous si Fabious o intalnesc pe printesa razboinica Isabel (Natalie Portman), de care fratele mai tanar se indragosteste si care se ofera sa ii ajute fara sa le marturiseasca adevaratul motiv care o determina sa se implice in misiunea lor de salvare.
Durata Film: 102 minute
Categorie: Thriller,Actiune,Comedie

Aici>> Urmareste filmul Your Highness (2011) Maria Ta online,filmul este redat gratuit la calitate HD fara intrerupere si subtitrat.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive