Noutati :
Home » , » Film online Shutter Island (2010) subtitrat redat gratuit la calitate HD fara intrerupere

Film online Shutter Island (2010) subtitrat redat gratuit la calitate HD fara intrerupere

Shutter Island (2010)


Vizioneaza online filmul Shutter Island (2010),un film online redat la calitate HD gratuit fara intrerupere subtitrat.

Descriere: Teddy Daniel (Leonardo DiCaprio) si Chuck Aule(Mark Ruffalo) sunt doi politisti trimisi sa prinda o pacienta cu boli mentale scapata din sanatoriu. Ei ajung pe o insula izolata (si ciudata) de pe langa Massachusetts, unde descopera un plan periculos bazat pe minciuna si inselatorii. De asemenea, cei doi politisti au de a face cu fortele naturii si trebuie sa gestioneze o revolta din cadrul sanatoriului. Incercarile celor doi de a afla adevarul sunt barate de mai multe ori de doctorul John Cawley, directorul ospiciului. Politistii sunt hartuiti de o forta nevazuta, care se foloseste de amintirile lui Teddy despre sotia lui moarta, Dolores(Michelle Williams).
Durata Film: 138 minute
Categorie: Thriller,Mister,DramaAici>> Urmareste online filmul Shutter Island,un film redat online gratuit la calitate HD gratuit exclusiv pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!

Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive