Noutati :
Home » , , , , » Film online Real Steel Pumni de otel subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

Film online Real Steel Pumni de otel subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

Real Steel-Pumni de otel


Vizioneaza online filmul Real Steel,Pumni de otel un film redat gratuit la calitate HD fara intrerupere si subtitrat.Filmul este redat online exclusiv pe acest site.

Descriere:  O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.
Hugh Jackman (Charlie Kenton) interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.
Durata Film: 127 minute
Categorie: SF,Drama,Actiune

Aici>> Urmareste filmul Real Steel-Pumni de otel online subtitrat si fara intrerupere redat la calitate HD gratuit pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive