Noutati :
Home » , , , , , , , » Film online Drive Angry (2011) Iadul se dezlantuie subtitrat si fara intrerupere redat gratuit HD

Film online Drive Angry (2011) Iadul se dezlantuie subtitrat si fara intrerupere redat gratuit HD

Drive Angry (2011) Iadul se dezlantuie


Vizioneaza online Drive Angry (2011) Iadul se dezlantuie,un film online redat gratuit fara intrerupere la calitate HD.

Descriere: Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King(Billy Burke), un barbat evadat din Iad pe nume Milton (Nicolas Cage) intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper (Amber Heard), o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de "Contabilul", care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.
Durata Film: 104 minute
Categorie: Thriller,Fantezie,Comedie,Actiune

Aici>> Urmareste online filmul Drive Angry-Iadul se dezlantuie,un film online subtitrat si fara intrerupere redat la calitate HD fara intrerupere.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive