Noutati :
Home » , , , » Film online The Blue Lagoon (1980)-Laguna albastra subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

Film online The Blue Lagoon (1980)-Laguna albastra subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

The Blue Lagoon (1980)-Laguna albastra

Urmareste online filmul The Blue Lagoon (1980)-Laguna albastra,un film online redat gratuit la calitate HD,subtitrat si fara intrerupere se poate urmarii online aici pe site.

Descriere: Emmeline (Brooke Shields) si Richard(Christopher Atkins) sunt cei 2 copii care, impreuna cu bucatarul de pe vas, supravietuiesc in urma unui naufragiu si reusesc cu greu sa ajunga pe o insula tropicala. Dupa putin timp bucatarul moare, iar cei doi realizeaza ca de acum incolo vor trebui sa se descurce singuri pe acea insula pustie. Anii trec, iar cei 2 tineri descopera cu uimire schimbarile care au survenit pe plan fizic si emotional intre ei.
Frumuseţea luxuriantă şi splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului sunt surprinse în romanul lui Henry De Vere Stacpoole, din 1903. Doi copii şi un bucătar de pe un vas supravieţuiesc în urma unui naufragiu şi reuşesc să ajungă în siguranţă pe o insulă tropicală. Totuşi, curând, bucătarul moare, şi tinerii nostri eroi rămân acum singuri. Anii trec, iar Emmeline şi Richard devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară. Ei descoperă singuri schimbarile care au loc atât pe plan fizic, cât şi emoţional o dată cu vârsta adolescenţei. Ei se joacă, se ceartă şi descoperă o dragoste sinceră, nevinovată care, în cele din urmă, va avea ca rezultat un copil. Civilizaţia e undeva foarte departe de ei şi Emmelin şi Richard nu ştiu dacă vor mai avea ocazia să dea ochii cu alţi oameni.
Durata Film: 104 minute
Categorie: Aventura,Drama
Aici>> Vizioneaza online filmul The Blue Lagoon (1980)-Laguna albastra,filmul este redat online gratuit pe acest site.se poate urmari subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive