Noutati :
Home » , , , » Film online Avatar subtitrat si fara intrerupere la calitate HD gratuit

Film online Avatar subtitrat si fara intrerupere la calitate HD gratuit

Avatar(2009)

Urmareste online Avatar,un film subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD exclusiv online pe acest site.

Descriere:  Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.
200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na'vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Jake şi semenii săi trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta Pandora şi între timp tânărul se îndrăgosteşte de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.
Durata Film: 165 minute
Categorie: Actiune,Aventura,SF

Aici>> Vizioneaza online filme preferate la calitate HD fara intrerupere subtitrate,filmul Avatar va este redat gratuit fara intrerupere pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

+ comentarii + 3 comentarii

9 mai 2013, 00:52

Cel mai smecher film creat vreodata !!! :x

Anonim
14 mai 2013, 23:34

super mega ultra hecta giga tare filmu!!!!

Anonim
10 decembrie 2013, 22:29

super genial,deci asa film nu cred ca mai este,foarte frumos ++10

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive