Noutati :
Home » , , , , » The Eagle-Acvila legiunii a IX-a Film online subtitrat redat gratuit la calitate HD fara intrerupere

The Eagle-Acvila legiunii a IX-a Film online subtitrat redat gratuit la calitate HD fara intrerupere

The Eagle-Acvila legiunii a IX-a


The Eagle-Acvila legiunii a IX-a film online subtitrat redat gratuit la calitate HD fara intrerupere.Vizioneaza filmul online The Eagle la calitate HD.

Descriere: In urma cu 20 de ani, puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila(Donald Sutherland), a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si, o data cu ea, s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a armatei romane. In anul 140 dupa Hristos, fiul conducatorului de atunci al legiunii a IX-a pe nume Marcus Aquila (Channing Tatum) isi propune sa solutioneze misterul disparitiei soldatilor, sa recupereze vulturul de aur despre care se zvoneste ca ar impodobi un templu barbar din nordul Britanniei si sa spela rusinea indurata de catre parintele sau Flavius Aquila cu doua decenii in urma. Insotit de catre un sclav de origine britanica botezat Esca(Jamie Bell), Marcus Aquila se aventureaza dincolo de granitele lumii cunoscute de el si dincolo de Zidul lui Hadrian si ajunge in Caledonia (Scotia de astazi), acolo unde trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte cu triburile de indigeni. Ceea ce nu se astepta insa Marcus Aquila sa afle in Britannia este faptul ca propriul lui sclav Esca detine cheia rezolvarii misterului volatilizarii legiunii a IX-a si a vulturului de aur.
Durata Film: 114 minute
Categorie: Drama

Aici>> Urmareste filmul online The Eagle va este redat gratuit la calitate HD,subtitrat si fara intrerupere.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive