Noutati :
Home » , , , , , » X-Men: First Class Film online subtitrat si fara intrerupere HD

X-Men: First Class Film online subtitrat si fara intrerupere HD

X-Men: First Class

Urmareste online X-Men: First Class online subtitrat si la calitate HD.Filmul este redat fara intrerupere gratuit aici pe site.
Descriere:  Înainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr să ia numele de Profesorul X şi Magneto, ei erau doi bărbaţi tineri ce descopereau puterile lor pentru prima dată.Desi au fost prietenii foarte apropiati ei devin dusmanii si ura nu intarzie sa i faca aparitia,ei care au lucrat împreună cu ceilalţi mutanţi (unii familiari, alţii noi), pentru a opri cea mai mare ameninţare pe care lumea a cunoscut-o vreodată. În acest proces, o ruptură între ei s-a deschis, care a dat startul războiului etern dintre frăţia mutanţilor de partea lui Magneto lui şi mutanţii-X aliaţii profesorului Xavier.
Un prequel al primelor trei filme ale acestei serii a mutanţilor-X ce va avea loc în cursul anilor '60, anii în care prietenia dintre Xavier şi Magneto o ia pe o cale greşită, de asemenea fondarea şcolii de mutanţi-x are loc. Costumele supereroilor acestui film vor arata mult mai mult decât au făcut-o în benzile desenate, iar membrii echipei originale, nu vor apărea în afară de Beast (Bestia). Un element romantic implică pe unii dintre mutanţi iar Xavier, profesorul-X, nu va fi chel sau în scaun cu rotile iar motivul pentru care acesta va avea nevoie mai tîrziu de un scaun cu rotile va fi explicat ...
Durata Film: 132 minute
Categorie: Drama,Actiune,Thriller,SF

Aici>> Vizioneaza subtitrat si fara intrerupere la calitate HD filmul X-Men: First Class care va este oferit spre vizionare gratuit.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!

Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive