Noutati :
Home » , , , , , » True Lies – Minciuni adevărate Film online gratuit subtitrat si fara intrerupere HD

True Lies – Minciuni adevărate Film online gratuit subtitrat si fara intrerupere HD

True Lies – Minciuni adevărate


Urmareste online True Lies – Minciuni adevărate(1994) un film in care actiunea este la ea acasa,un film captivant redat subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.

Descriere:   Harry Tasker(Arnold Schwarzenegger) are viata dubla. El este agent secret al guvernului, care primeste cele mai primejdioase misiuni, in schimb acasa el pretinde a fi doar un vanzator de calculatoare. Cea mai recenta misiune a lui este sa dea de urma unor arme nucleare furate, care pica in mainile unor teroristi fanatici, insa viata familiala ii da totul peste cap. Harry afla ca sotia lui cauta o viata aventuroasa in bratele altui barbat. Asa ca el trebuie sa se descurce si cu aceasta problema, ajungand pana la urma sa ii urmareasca pe teroristi in timp ce ii arata sotiei ce inseamna aventura, dar oare se poate descurca pe ambele fronturi in acelasi timp?
Durata Film: 144 minute
Categorie:Actiune,Aventura,Comedie,Thriller


Aici>> Urmareste online subtitrat si fara intrerupere filmele online preferate gratuit,True Lies-Minciuni adevarate va este oferit spre vizionare gratuit.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive