Noutati :
Home » , » Toy Story (1995) Desene Animate dublate in romana la calitate HD

Toy Story (1995) Desene Animate dublate in romana la calitate HD

Toy Story (1995)

Urmareste online Desene Animate subtitrate si fara intrerupere la calitate HD,Toy Story (1995) va este oferit gratuit aici pe site.
Descriere:  Toy Story este un film despre "viata secreta a jucariilor", atunci cand oamenii nu sunt prin preajma. Cand Buzz Lightyear, un politist spatial, ia locul lui Woody ca jucarie favorita a lui Andy, cei doi intra in conflict. Accidental, Buzz cade pe fereastra si Woody este acuzat de toate celelalte jucarii pentru uciderea lui. Astfel, el trebuie sa iasa din casa si sa porneasca in cautarea lui Buzz, pentru ca amandoi sa se poata intoarce in camera lui Andy. Dar afara ii asteapta un set intreg de pericole...
Cei doi se suportă cu greu, dar, într-o zi, când ajung la capătul răbdărilor, se iau la bătaie. În timpul confruntării, Buzz cade pe fereastră. Woody este acuzat de toate jucăriile ca l-a ucis şi, vinovat, porneşte degrabă în căutarea lui. Însă odată ieşiţi din casă, cei doi vor trece prin tot felul de peripeţii, căci drumul de întoarcere este mult mai greu. În ciuda diferenţelor, cei doi îşi unesc forţele pentru a regăsi drumul spre camera lui Andy şi a înfrunta toate piedicile, descoperind astfel şi mirajul unei frumoase prietenii.
Durata Desene Animate: 77 minute
Categorie: Desene Animate

Aici>> Vizioneaza gratuit si subtitrat cele mai bune Desene Animate care va sunt redate la calitate HD si fara intrerupere.Toy Story (1995) va este oferit spre vizionare gratuit si subtitrat aici pe site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive