Noutati :
Home » , , » Inceputul (2010)-Inception Film online subtitrat gratuit fara intrerupere la calitate HD

Inceputul (2010)-Inception Film online subtitrat gratuit fara intrerupere la calitate HD

Inception (2010)-Inceputul

Urmareste Inception-Inceputul un film online gratuit,subtitrat la calitate HD fara intrerupere.Filmul are in rol principal pe Leonardo Dicaprio.

Descriere: Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut din el un jucător râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit.
 Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze.
Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare să prezică fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea să se astepte pentru că el e singurul a cărui minte functionează la fel de complex.
Durata Film: 148 minute
Categorie: Actiune.SF,Thriller

Aici>>Vizioneaza online filmele preferate la calitate HD fara intrerupere si subtitrate in Romana.Inception (2010)-Inceputul este un film realizat in 2010.
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive