Noutati :
Home » , , , » Home Alone – Singur Acasa I (1990) Urmareste online filmul Singur acasa I subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Home Alone – Singur Acasa I (1990) Urmareste online filmul Singur acasa I subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Home Alone – Singur Acasa (1990)

Urmareste online gratuit si subtitrat filmul Singur acasa I o productie 1990,filmul se poate viziona fara intrerupere la calitate HD.
Descriere:  Kevin este un baietel de 8 ani ce este lasat din greseala singur acasa de parintii sai, plecati cu restul familiei intr-o vacanta de Craciun la Paris. La inceput, lui Kevin ii place sa stea singur, dar ulterior realizeaza ca lucrurile nu sunt asa simple cum par.
 Mai ales din momentul in care doi hoti hotarasc sa-i sparga casa. Dar, Kevin nu se sperie asa de usor si hotaraste sa-si apere casa cu orice pret. Cuplul Peter şi Kay McCallister au patru copii : Buzz, Megan, Linnie şi mezinul Kevin. Mezinul familiei este mereu în dispută cu ceilalţi fraţi. Are doar 8 ani.
Se apropie Crăciunul. Familia McCallister decide să petreacî sărbătorile la Paris.
Cu ei pleacă şi unchiul Frank cu soţia Leslie, şi copiii lor. Kevin se doreşte răsfăţat, se ceartă cu Buzz când îi mănâncă pizza cu brânză, se produce un domino uman şi fiecare are de suferit. Acesta este pedepsit şi trimis să doarmă în înfricoşătorul pod, lucru care va declanşa o schimbare viitoare în el, datorită aventurilo ce vor urma...
Durata Film: 103 minute
Categorie: Familie,Crima,Comedie


Aici>> Vizioneaza Online filmul Home Alone Parte 1-Singur acasa partea 1 va este oferit spre vizionare gratuit,subtitrat si fara interupere la calitate HD.Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
9 ianuarie 2014, 16:17

am copiat .ms pt tema la engleza ...mai trebuie sa o traduc in engleza :((((((

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive