Noutati :
Home » , , » Deck the Halls(2006)-Craciun cu scantei Film online subtitrat fara intrerupere la calitate HD

Deck the Halls(2006)-Craciun cu scantei Film online subtitrat fara intrerupere la calitate HD

Deck the Halls-Craciun cu scantei

Urmareste online filmul Deck the Halls(2006)-Craciun cu scantei un film online subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.
Descriere: Aceasta comedie de vacanta este axata pe povestea a doi vecini dintr-un orasel din New England care intra in razboi unul cu altul cand unul din ei se hotaraste sa-si decoreze de Craciun casa cu atatea luminite incat sa fie vizibile din spatiu.
Cartierul este intors cu susul in jos pe masura ce familiile incearca sa descopere adevaratul sens al Craciunului.
Craciun cu scantei este un film de craciun in care doi vecini devin rivali pana in preajma craciunului cand lucruriile iau o cu totul alta directie urmana spiritul sarbatoriilor de iarna.Pentru Steve Finch (Matthew Broderick), din Cloverdale, Massachusetts, Craciunul este cel mai minunat moment al anului. De ani de zile, Steve vegheaza ca toti membrii sa respecte intocmai traditiile. si o face atat de sarguincios, incat sotia sa Kelly (interpretata de Kristin Davis), fiica sa, Madison (Alia Shawkat) si fiul sau, Carter (Dylan Blue) abia il mai suporta. In ciuda protestelor lor, Steve planifica sarbatorile de iarna in cele mai mici amanunte – incepand cu fotografia de familie pentru felicitarea traditionala de Craciun, continuand cu colindarea vecinilor si terminand cu impodobirea bradului. Steve insusi dirijeaza cu mandrie organizarea festivitatii anuale de Craciun a orasului.
Durata Film: 93 minute
Categorie: Film de Craciun,Comedie
Aici>> Urmareste filmul Craciun cu scantei care va este redat fara intrerupere,subtitrat si la calitate HD.


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis

Statistica

Blog Archive